Kontakt: +385 91 900 1933

Fitness marketing edukacija: Izgradi svoj brand

Želite li biti samo “jedan od” brandova u današnjem svijetu fitness-a ili želite saznati kako se izdvojiti i (p)ostati uspješan i prepoznatljiv?

Rast fitness industrije u posljednjih nekoliko godina otežao je put do uspjeha svima koji se u njoj nalaze. Osim kvalitetnog stručnog znanja i rada, potrebno je mnogo više za razvoj uspješnog poslovanja. Ograničen budžet rijetkima daje mogućnost angažiranja marketinške agencije. Ne brinite, željene rezultate moguće je postići i uz ograničen budžet!

Ova edukacija otkrit će vam kako izgraditi i jačati vlastiti brand, privući više klijenata te se izdvojiti iz mase i uspješno graditi svoj put do uspjeha!

KAKO SE IZDVOJITI IZ MASE?

Prepoznatljiv brand je ono što će vas zasigurno izdvojiti, učiniti posebnima, a samim time i privući više potencijalnih klijenata! Lijepo je ako imate vlastiti logo, ali logo nije vaš brand. Vaš brand je puno više od toga. Otkrijte zašto je brand vaš identitet i što ga čini uspješnim.

MARKETING KOJI DAJE REZULTATE?

Tražite li još uvijek klijente putem letaka? Pokušali ste s raznim marketinškim metodama i alatima, ali niste privukli nove klijente? Otkrijte provjerene metode i alate koji će privući željeni broj klijenata. Osim toga, naučit ćete kako ih dugoročno zadržati.

NE ZNATE ODAKLE KRENUTI?

Web stranica, društvene mreže, newsletter, preporuke, letci… Niste jedini ako ste se pronašli zasipani i zbunjeni raznim marketinškim mogućnostima i alatima, te savjetima kako ih pravilno i uspješno koristiti. Odabir pravih metoda i alata ključan je za uštedu vremena!

Kako vam ja mogu pomoći?

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u fitness marketingu susreo sam se s raznim izazovima i problemima s kojima se susreće većina trenera i vlasnika fitness-a. Prethodno znanje i iskustvo koje sam stekao u marketingu pomoglo mi je da pronađem rješenje za te situacije. Najviše svog vremena posvetio sam izgradnji i jačanju branda Basic Gym One-a. Pronalaženje i odabir marketinških metoda koje djeluju pomoglo je stvaranju sustava koji generira više od 30 novih klijenata mjesečno za našu dvoranu.

Kroz rad s velikim brojem trenera primijetio sam da se svi susreću uglavnom s istim problemom kada je u pitanju marketing – kako stvoriti jak brand, pozicionirati se na tržištu i privući više klijenata. U pokušajima da u tome uspiju, uz nedovoljno znanje iz područja marketinga, često odabiru skupe i pogrešne metode promocije svojih usluga. Iz tog razloga pokrenuo sam FitnessBEAM agenciju koja pruža pomoć svima koji žele svoj posao u području fitness-a podići svoj posao na veću razinu i izbjeći pogreške koje taj proces usporavaju.

Kroz ovu edukaciju cilj mi je naučiti vas kako stvoriti i pozicionirati svoj brand, te ga jačati uz pomoć marketinških metoda i alata koji djeluju u području fitness industrije. Ne želim vam prodavati svoju uslugu obavljanja istih, već vam pokazati da možete uštediti vrijeme i novac, a istovremeno privući više klijenata.

PetarJurina

Što ćete naučiti?

Vrijeme, mjesto i cijena...

Rezerviraj svoje mjesto na edukaciji!

0
Preostalih mjesta

Najveći i najpoznatiji brandovi nisu nastali preko noći isto kao što vaši klijenti preko noći nisu ostvarili željenu formu. Stoga, ne očekujte čudo, ali naučite kako skratiti to vrijeme i koje metode koristiti da u tome ustrajete i uspijete.

TRENERI… želite li da vaša baza klijenata raste, svjesti ste da uz planiranje i odrađivanje treninga morate pronaći vrijeme za traženje novih klijenata. Naučite jednostavne marketinške metode koje će vam uštediti dragocjeno vrijeme i generirati nove klijente!

VLASNICI I VODITELJI fitness-a… Imati punu dvoranu vaš je san, ali usluge marketinških agencija za vas su preskupe. Svjesni ste da kontrolu nad marketingom trebate preuzeti u svoje ruke, ali zatrpani ste i svim ostalim zadacima oko organizacije vašeg centra? Naučite kako efikasno koristiti svoje vrijeme namijenjeno marketinškim aktivnostima, te spriječiti donošenje brzopletih, a skupih odluka vezanih uz oglašavanja koja ne daju rezultate!

Ova edukacija nije samo za trenere i vlasnike fitness centara!

FIZIOTERAPEUTI, NUTRICIONISTI, pružatelji WELLNESS usluga… Ova edukacija može pomoći i vama. Otkrijte gdje se skrivaju vaši potencijalni klijenti i kako ih privući.

Želiš prepoznatljiv brand i više klijenata?
Rezerviraj svoje mjesto na edukaciji:

Što kažu moji klijenti i suradnici?

Kontakt: +385 91 900 1933

© 2018. BEAM, obrt za usluge, vl. Petar Jurina