Trenutno pregledavate Bili su mi potrebni savjeti kako unaprijediti posao…

Bili su mi potrebni savjeti kako unaprijediti posao…

Anela sam upoznao prije nešto više od godinu dana. nakon što je došao na Basic PRO certifikaciju. Ono što sam prepoznao kod njega je bila želja za napretkom, želja da dokaže sam sebi da svoj posao može podići na razinu više, te da je spreman slušati i primjenjivati savjete koji će mu u tome pomoći. Osobno smatram da je ovo zadnje ključno za napredak – otvoren um i slušanje savjeta koji će ubrzati napredak.

Kroz proteklih godinu dana zajedničkog rada promijenili smo dosta stvari u poslovanju što je rezultiralo promjenama u ponudi i cjeniku, povećanju profita i broja klijenata i uvođenju bolje organizacije u sam rad.

Saznajte više o Anelu i njegovom radu kroz ovaj kratak intervju…

Koliko dugo se već baviš ovim poslom i kako je izgledao tvoj put do sada?

  • Poslom fitness trenera aktivno se bavim već 5 godina. Počeo sam raditi u fitness centru Prime Gym, da bih prije nepune 2 godine osnovao i svoj fitness brend pod nazivom Strong Life Fitness. U osnivanju brenda su mi mnogo pomogli Petar Jurina i Fitness Beam.

Zašto si odlučio krenuti u fitness industriju i kako su izgledali tvoji prvi koraci koje si započeo radom kao trener?

  • Od malih nogu sam se bavio sportom, tako da sam i školovanje nastavio na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. Kroz samo školovanje posao fitness trenera me je sve više privlačio, tako da sam se i pored fakulteta dodatno usavršavao kroz radne edukacije i seminare. Mom usavršavanju kao fitness trenera mnogo je doprinijelo poznanstvo sa Marinom Bašićem i njegovo mentorstvo.

Koje usluge trenutno provodiš i koliko klijenata imaš?

  • Trenutno u sklopu SLF treninga nudimo grupne, poluindividualne, individualne i online treninge. Zainteresovanost za treninge je velika i broj klijenata je u stalnom porastu.

Kod svojih klijenata imaš veliko povjerenje – kako si to postigao? Što misliš da je ključno za razvoj povjerenja i zadovoljstva kod svojih klijenata?

  • Prvenstveno da bi klijenti bili zadovoljni moraju imati dobre rezultate i dobru uslugu. Veoma je bitno da se klijenti osjećaju ugodno u prostoru u koji dolaze, atmosfera na treninzima je veoma bitna za zadovoljstvo klijenata. Trudim se sa svakim održavati veoma dobar odnos i biti fokusiran na njihove rezultate. Sretan sam što je većina klijenata tu već dugo vremena što meni osobno puno znači jer mi dokazuje da uspijevam zadovoljiti njihove želje i pomoći im ostvariti ciljeve.

Prepoznatljiv si po rezultatima koje postižeš u radu sa svojim klijentima – koja je tajna tvog uspjeha?

  • Nema neke velike tajne za uspjeh. Posao fitness trenera je takav da se konstantno moramo edukovati i usavršavati da bismo mogli pružiti našim klijentima odgovarajuće usluge i napraviti zadovoljavajuće rezultate. Kada radite ono što volite i kada ste povećeni onome što radite uspjeh je neizostavan!

Naša suradnja traje već gotovu godinu dana. Zašto si se odlučio potražiti moju pomoć i koje si pomake napravio u ovih godinu dana?

  • Smatram da je vrlo teško za ozbiljnog fitness trenera usredotočiti se na posao, ukoliko mora sam voditi računa oko marketinga i svega ostalog. Trebala mi je pomoć i savjeti na koji način unaprijediti još više posao, te kako pružiti klijentima neke nove usluge. Mnogo toga smo napravili za ovu godinu dana. Posao smo podigli na viši i profesionalniji nivo, što se odrazilo i na sam rast klijenata.

Koji su ti planovi i želje za budućnost?

  • U budućnosti ćemo još više raditi na samoj promociji brenda Strong Life Fitness, i nadam se uspješno završiti neke projekte koje smo već započeli. U planu mi je i naći suradnika koji će imati priliku učiti od mene i usavršavati se te krenuti pravim putem u svoju trenersku karijeru.

Odgovori